Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/kroll/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Tuburi Radiante si Convenctive pentru Hale Industriale - Preturi bune

Tuburi radiante

GoGaS + RADA instal – expertii in tuburi radiante

GoGaS se defineste prin competenta in infrarosu si eficienta energetica.

Impreuna cu serviciile de montaj si service in garantie si post garantie de la RADA instal, sistemele GOGaS de incalzire sunt solutia economica si ecologica pentru incalzirea spatiilor industriale si comerciale, sali de sport si zone exterioare, cat si pentru sisteme proiectate pentru procese termice specifice si de uscare.

Combinand traditia inginereasca germana si ambitia de a reduce din consumul energetic si emisiile de CO2 la nivel global cu priceperea si know how-ul inginerilor romani de la RADA instal, GoGaS+RADA instal va pun la dispozitie instalatii la cheie in domeniul incalzirii industriale.

Utilizare ca sistem de incalzire pentru:

 1. Cladiri industriale si comerciale
 2. Depozite
 3. Centre logistice
 4. Sali de sport
 5. Arene sportive
 6. Terase
 7. Biserici

 

Aplicatii industriale in:

 1. Uscarea sau pre-incalzire a straturilor de acoperire in industriile: metalurgica, textila, a hartiei
 2. Tratarea termica a pulberilor de acoperire
 3. Modelarea termica a materialelor plastice
 4. Caramelizarea zaharului pe prajituri

 

Forta noastra o regasiti in crearea solutiilor eficiente energetic prin inovarea permanenta a produselor. Incalzirea inteligenta a spatiilor si aplicatiile de procesare termica sunt dezvoltate in laboratoarele noastre proprii. Acestea sunt elementele care ne-au facut lider mondial de piata in sectoare precum sisteme de dezghetare a vagoanelor de tren si incalzire a tribunelor in stadioane.

Cu un sistem de la GoGaS investiti intr-un viitor eficient energetic.

 

 

 

Solutii energetice sustenabile pentru fiecare industrie

Fiecare cladire, fiecare hala, orice sala de sport este unica si necesita un concept individual de incalzire – ideal cu eficienta energetica maxima.

 

Precum soarele, tuburile noastre radiante transmit unde electromagnetice pe distante mari, practic fara pierderi. Razele nu se transforma in caldura decat atunci cand intalnesc un material. Incalzesc tot, in afara de aer. Acest lucru face ca incalzirea infrarosu sa devina singura optiune pentru spatiile exterioare si solutia cea mai eficienta pentru hale de dimensiuni variate si grade de izolare diverse.

 

Pentru oferte si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.