Tubulatura metalica

Descriere

Sistemele de tubulaturi de ventilatie si accesorii pentru distributia aerului LINDAB sunt solutia sigura incepand cu faza de proiectare si continuand cu instalarea si functionarea sistemului de ventilatie. RADA instal impreuna cu Lindab va oferta de la proiectarea intregului sistem de ventialtie pana la executia, simularea electronica si montajul/instalarea acestuia.

 

Prin Air Duct Systems de la Lindab va oferim sisteme circulare de ventilatie, de transport pneumatic, rectangulare, ovale, flexibile, sisteme de prindere si montare, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj si inchidere structurate in mai multe grupe de produse.

Tubulaturile si accesoriile pentru sisteme circulare de ventilatie Lindab sunt mai etanse decat cele rectangulare, asigurand astfel pierderi mici de aer (energie) si un montaj simplu si rapid, imbinarea pieselor facandu-se intr-o singura operatie.

 

Lindab dezvolta, produce si promoveaza sisteme circulare de ventilatie pentru constructii industriale, comerciale, administrative etc.Între sistemele puse la dispoziţia beneficiarilor se inscriu: tubulatură şi accesorii, difuzoare, grile şi anemostate, atenuatoare de zgomot si clapete de reglaj.

Impreuna cu colegii de la Lindab, specialisitii RADA instal va stau la dispozitie pentru realizarea proiectului de ventilatie, montajul si garantia sistemului de tubulatura.

Detalii tehnice

Va rugam sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau accesati sectiunea DOWNLOAD pentru a vizualiza Catalogul de produse. La montaj, nu sunt necesare materiale de etansare suplimentare. De asemenea, sistemul circular reduce valoarea investitiei in tubulatura, elemente de suspendare si izolatie cu pana la 25%.