Generator aer cald mobil MA

Generatoarele de aer cald din seria MA, sunt aparate mobile de încălzire care se remarcă prin diversele posibilităţi de utilizare. Spre deosebire de alte sisteme de încălzire, amplasarea acestora este posibilă direct în spaţiul care trebuie încălzit.

Aceste tipuri de generatoare de aer cald dispun de cos de fum astfel incat gazele arse pot fi directionate prin intermediul unui cos de fum in exteriorul spatiului pe care doriti sa il incalziti.

Aparatele sunt utilizate, in majoritatea cazurilor, în spatiile industriale, în hale şi spaţii mari de orice fel, pe santiere, in constructii inca neterminate care necesita uscarea interioarelor, sere etc. Generatorul de aer cald se remarcă în special acolo unde este necesară căldură imediată.

Generatoarele de aer cald (tip MA) sunt realizate din materiale de calitate superioare. Calitatea bună şi prelucrarea exacta garantează o funcţionare ireproşabilă timp indelungat. O deosebită atenţie şi grijă s-a acordat montajului simplu şi cursiv, cât şi service-ului deosebit de uşor de efectuat.

 

Detalii tehnice
  • Gama de puteri: intre 26 – 84 kW
  • Combustibil: motorina
  • Debite aer: intre 800 m³/h – 4.500 m³/h
  • Dispun de rezervor de combustibil incorporat in aparat
  • Dispun de filtru de motorina cu preincalzitor
Verified by MonsterInsights