Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/kroll/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Arzatoare pe motorina tip R - Kroll

Arzatoare pe motorina tip R

Modelul R de la Giersch este in sensul propriu un produs de succes. Peste 100.000 de arzatoare din acest model au fost vandute. In permantenta este imbunatatit si perfectionat. Fie ca este vorba de un model de putere mica, pentru un cazan, sau ca este vorba de un arzator care trebuie montat pe un generator de aer cald de putere mare sau pe un cuptor, arzatorul pe motorina model R de la Giersch este cea mai buna alegere.

 

Giersch investeste nu numai in dezvoltarea de solutii inteligente de incalzire si de rezolvare a problemelor tehnice ci si in productie, in materiale de calitate superioara, intr-un proces de montaj a echipamentelor mai simplificat, etc.

 

Calitatea unui echipament este data si de procesul de verificare a acestuia inainte de a iesi pe poarta fabricii. La Giersch, toate arzatoarele sunt verificate cu FLACARA inainte de a parasi fabrica!

 

Detalii tehnice
Domeniul de putere 12 – 273 kW
Conexiune electrica 230 V / 50Hz
control flacara fotocelula MZ 770S
Automatizare TF 830/832 or DKW 972

 

Va rugam sa ne contactati pentru a verifica compatibilitatea arzatorului GIERSCH cu cazanul, generatoarul de aer cald, cuptorul … Dvs.

 

Informatii suplimentare gasiti si la sectiunea DOWNLOAD.