Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/kroll/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Arzatoare pe combustibil universal (ulei uzat, ulei ars, ulei vegetal ...) - Kroll

Arzatoare pe combustibil universal (ulei uzat, ulei ars, ulei vegetal …)

Arzatorul reprezinta inima fiecarui sistem de incalzire. Din acest motiv, KROLL Germania si-a indreptat atentia asupra calitatii acestui produs. Arzatorul pe ulei universal de la KROLL va aduce caldura la costuri 0 (zero). Combustibilii utilizati de acest arzator sunt uleiuri uzate rezulate de la schimburile de ulei de la masini, uleiuri vegetale uzate, uleiuri comestibile, ulei de rapita, motorina etc.

Aceste tipuri de arzatoare pot fi montate atat in sisteme de incalzire centrala (pe cazane de otel sau de fonta), pe generatoare de aer cald (in cazul incalzirii de spatii mari – hale, serice-uri auto, showroom-uri etc) cat si pe cabine de vopsire auto.

Spre deosebire de alte arzatoare pe ulei universal, arzatorul KROLL utilizeaza pentru arderea uleiurilor un sistem de aer comprimat. Acest sistem de transport si pulverizare a uleiului faciliteaza utilizarea unor duese mai mari ceea ce conduce la reducerea considerabil de mult a riscului de infundare a duezelor datorate impuritatilor din diferitele tipuri de ulei (cum se intampla in cazul arzatoarelor care folosesc pompa).

Detalii tehnice

  • Posibilitati de montaj pe: cazane de incalzire, generatoare de aer cald, cabine de vopsire, instalatii industriale
  • Gama de puteri: intre 14 – 200 kW
  • Consum: intre 1,4 – 18 kg/h
  • Preincalzire 1100 – 3000 W
  • Racord electric 220V